Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 09 ABS - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
ICON BLUE
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: Automaat
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024
Garantie: You Warranty (3+2)

De handen zijn een van de krachtigste en meest tactiele gereedschappen die het menselijk lichaam te bieden heeft. Schakelen met alleen de hand, in tegenstelling tot een combinatie van voet en hand, is dus niet alleen sneller, maar vereist ook minder bedenktijd, waardoor je een compleet nieuwe manier kunt ontdekken om de sensatie van het CP3-motorblok te ervaren. MT biedt sneller en consistenter schakelen zonder te koppelen binnen handbereik via een intuïtieve en voelbare wipschakelaar, waardoor de ware prestaties van de MT-09 volledig tot hun recht komen.

Dankzij deze revolutionaire schakelervaring kun je je hyperfocussen op de messcherpe rijeigenschappen, het remmen en de pure acceleratie van de MT-09. Met een intensievere rijervaring bereikt de symbiose tussen rijder en machine een geheel nieuw niveau in de sportiefste rijomstandigheden. Je kunt het schakelen ook nog verder vereenvoudigen met AT, een volautomatische transmissie met twee opties voor verschillende rijomstandigheden.

* De prijs van de motor is een ALL-IN prijs dus inclusief €400,- rijklaar maken, €59.05 kentekenleges en 5 jaar fabrieksgarantie.
*Proefrijden meestal mogelijk, bel 0162-427617 voor een afspraak.
* van Meel Motoren is makkelijk bereikbaar en direct aan de snelweg A59 gelegen. Wij zijn Yamaha exclusief dealer maar u kunt natuurlijk voor nagenoeg elk merk bij ons terecht voor u aanschaf, inruil of uw onderhoud. Uw motor is in onze professionele werkplaats in goede handen en zoekt u een nieuwe outfit is de slagingskans groot in onze REV`IT super XL STORE. Kortom genoeg redenen om onze showroom eens te bezoeken en kennis te maken met ons enthousiaste Team, al is het alleen maar voor lekkere koffie !




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Van Meel Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Borgen" betekent: Om te voorkomen dat motoronderdelen lostrillen enworden verloren kunnen ze worden geborgd. Het borgen van onderdelen kan op verschillende manieren gebeuren. Een veel toegepaste methode is het gebruik van veerringen en zelfborgende moeren bij schroefverbindingen. Een andere mogelijkheid is het aanbrengen van een lijmachtige substantie op de schroefdraad, die bout en moer aan elkaar plakt. Loctite is een bekend vloeibaar borgmiddel. Een oude methode is het boren van een gaatje door de vastgedraaide moer en bout, waar een dun ijzerdraadje( safety wire) doorheen wordt gestoken, dat in elkaar wordt gedraaid.
© 2000 - 2024 Motoroccasion