Nieuwsbrief:

HONDA  CB 500 F ABS - 2022

Garantie: Ja
10245 Km
PEARL SMOKE GRE
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Honda CB 500 F 2022 model! nieuwstaat Motor zit nog in de fabrieks garantie.

Het familiebedrijf Wim ter Braake Motoren is al meer dan 31 jaar dé motorwinkel van Nederland. Met altijd meer dan 200 motoren op voorraad is er voor elke motorliefhebber een passende motor. We leveren alle merken, nieuw en gebruikt.

Per 1 februari 2022 heeft Voordeelhelmen.nl haar intrek genomen op de bovenverdieping van Wim ter Braake Motoren. Met meer dan 80 merken in het assortiment en deskundig advies kan Voordeelhelmen.nl de motorrijder voorzien van een complete motoruitrusting.

Voor onderhoud en/of reparatie is ook uw motorfiets in uitstekende handen in onze 5 sterren gecertificeerde werkplaats. We zijn ook in het bezit van een vermogens-testbank voor het perfect afstellen van uw motorfiets.

Kortom, bij Wim ter Braake bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met motoren. Wij zouden graag eens persoonlijk kennis willen maken en zien u dan ook graag bij Wim ter Braake Motoren te Nijeveen.


  • Zie je iets leuks?

    BEL of MAIL 

    0522-492255 

    Wim@terbraake.nl 

    Wij staan graag voor u klaar. 

Opties en Accessoires:
1e eigenaar, Anti Blokkeer Systeem, Bezorgen door heel NL mogelijk, Boekjes aanwezig, Cilinderbeschermbeugels, Dealeronderhouden, Gear indicator, Keuze vermogen Cat. A2 of A!, Klokje, Middenbok, Naar keuze rijbewijs Cat. A/A2, Prijs is inclusief alle rijklaar kosten, Temperatuurmeter, Zeer netjes




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Wim ter Braake Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Donorcycle" betekent: Woordspeling op motorcycle. Chirurgenhumor uit de Verenigde Staten. Motorrijders hebben op de operatiekamers van ziekenhuizen de reputatie niet zelden een bron van donororganen te zijn, gezien de hoge incidentie van sterfgevallen bij motorongelukken. De meerderheid van de motorpopulatie bestaat uit jonge mannen in de kracht van hun leven. In verschillende Amerikaanse staten is het niet verplicht een helm te dragen. Dodelijke ongelukken zijn nogal eens te wijten aan hersenletsel. De organen die geschikt zijn voor transplantatie zijn dan nog in een uitstekende staat. Ook uit de hoek van de chirurgen komt de variant murdercycle. Donorcycle of donorbike wordt ook gebruikt in de betekenis van onderdelenbron wanneer een complete motorfiets wordt gekannibaliseerd om een andere motorfiets aan het rijden te houden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion