Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 10 ABS - 2024

Garantie: Ja
0 Km
CYAN STORM
yamaha - mt-10-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023
Garantie: 60 Maanden Yamaha

Uit voorraad leverbaar!
De Yamaha MT-10 is dé topper uit het Hyper Naked segment. Het eerste dat je aandacht zal trekken is de compacte nieuwe koplampconstructie en de vernieuwde tank die de buitengewone mechanische schoonheid van de MT-10 benadrukken. En zodra je het diepe gebrul van het 998 cc CP4 motorblok uit de luchtinlaten hoort komen, weet je dat deze motorfiets de juiste keuze voor jou is. De MT-10 is voorzien van het fijnste pakket met elektronische rijhulpmiddelen, ontworpen om je de hoogste mate van bestuurbaarheid te bieden. Met instelbare hightech-systemen die de tractie, slides, wheelies, de motorremkracht en de rembediening regelen, gedraagt de MT-10 zich precies zoals jij dat wil.

KENMERKEN VAN DE YAMAHA MT-10:

* TFT scherm
* Brembo radiale hoofdcilinder
* Cruisecontrol
* Ontwerp van de nieuwste MT-generatie inclusief volledige LED-verlichting
* APSG-gasklep met selecteerbare PWR-modi
* Titanium uitlaatsysteem
* Quick Shift System (QSS) voor op- en terugschakelen
* 6-assige IMU met volledige suite voor rijhulpmiddelen
* Bridgestone S22 band
* Haakse wielventielen
* Super wendbaar door de korte wielbasis

Incl. 60 maanden fabrieksgarantie en mobiliteitsservice.

Een motor kopen op afbetaling? Ook dat is mogelijk bij MotorCentrumWest! Het financieren van jouw nieuwe motor maken wij mogelijk in samenwerking met diverse financiering partners. Zo kunnen wij voor ieder een financiering op maat aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

MotorCentrumWest
Al 11 jaar de Yamaha Exclusief dealer voor West Nederland. Altijd de nieuwste Yamaha modellen op voorraad. En keuze uit 50 jonge ocassions met 3 tot 12 maanden garantie. Kom langs in onze Showroom en overtuig Uzelf. Ook voor een financierings advies op maat bent U bij ons aan het juiste adres.
  • In deze aparte tijden van de Coronapandemie maakt MCW het toch mogelijk om met onze gebruikte en de meeste nieuwe motoren te kunnen proefrijden. Na een uitvoerige kennismaking en interesse peiling via email  is het mogelijk dat MCW met de door U gewenste motorfiets naar uw thuis locatie komt zodat U een proefrit kunt maken en de eventuele inruil motorfiets getaxeerd kan worden. Dit alles natuurlijk binnen de richtlijnen van het RIVM.
    Meer weten? Neem gerust contact op! 





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motor Centrum West
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Spaakwiel" betekent: Gespaakt wiel dat op conventionele wijze wordt samengesteld uit een losse velg, losse verenstalen spaken, spaaknippels en een losse naaf. Vroeger werden, op enige uitzonderingen na, louter spaakwielen gebruikt.Tegenwoordig zijn gietwielen op moderne sportieve motorfietsen standaard. Spaakwielen worden gebruikt op off road-motorfietsen vanwege de intrinsieke veerkracht van gevlochten spaken, maar ook op custom-motorfietsen om de nostalgische uitstraling.
© 2000 - 2024 Motoroccasion