Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 09 ABS - 2024

Garantie: Ja
1097 Km
MIDNIGHT CYAN
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

Yamaha MT-09 (2024) 1097 km
De Yamaha MT-09, die tien jaar geleden werd onthuld, bracht pure emotie en opwinding terug in de wereld van het motorrijden. Deze motorfiets betrad het toneel als een radicaal nieuwe machine met een groot koppel en een super wendbaar chassis. De combinatie van de koppelrijke CP3-motor en het agressieve kuipwerk maakt de MT-09 tot een van de meest formidabele krachten in het aanbod van Yamaha1.
Deze Yamaha MT-09 uit 2024 is in uitstekende staat en klaar voor avontuur. Interesse? Neem contact op via en maak een afspraak voor een proefrit. Deze motorfiets wacht op een nieuwe eigenaar die net zo enthousiast is als wij!


* De prijs van de motor is een ALL-IN prijs dus inclusief €400,- rijklaar maken, €59.05 kentekenleges en 5 jaar fabrieksgarantie.
*Proefrijden meestal mogelijk, bel 0162-427617 voor een afspraak.
* van Meel Motoren is makkelijk bereikbaar en direct aan de snelweg A59 gelegen. Wij zijn Yamaha exclusief dealer maar u kunt natuurlijk voor nagenoeg elk merk bij ons terecht voor u aanschaf, inruil of uw onderhoud. Uw motor is in onze professionele werkplaats in goede handen en zoekt u een nieuwe outfit is de slagingskans groot in onze REV`IT super XL STORE. Kortom genoeg redenen om onze showroom eens te bezoeken en kennis te maken met ons enthousiaste Team, al is het alleen maar voor lekkere koffie !
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Van Meel Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Kleplichter" betekent: Het Franse woord voor kleplichter is décompresseur en dit geeft goed aan waar de kleplichter voor bedoeld is, namelijk om - tijdelijk - te voorkomen dat in het motorblok compressie wordt opgebouwd tijdens het rondtrappen met de kickstarter. Met een kleine hendel op het stuur wordt de uitlaatklep ingedrukt of gelicht, waardoor de motorfiets voor het starten gemakkelijk in de compressiestand kan worden getrapt om de motor te starten. Op motorfietsen die zijn voorzien van een magneetontsteking wordt de kleplichter tevens gebruikt om de motor af te zetten.
© 2000 - 2024 Motoroccasion