Nieuwsbrief:

HARLEY-DAVIDSON  ROAD GLIDE FLTRI - 2023

Garantie: Ja
3955 Km
HEIRLOOM RED FA
harley-davidson - road-glide-fltri
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023
Fabrieksgarantie: 24 maanden

Inruil alle merken motoren en auto's mogelijk!

Kijk onder betaalgemak of financieringsaanbod waar u deze motorfiets per maand al voor rijdt!

Kijk op www.hd-i.nl: Harley-Davidson Insurance Allrisk verzekerd vanaf € 35,- per maand. (onder voorbehoud van postcodegebied, leeftijd en schadevrije jaren)

Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Dutch Hills Harley-Davidson is een officieel erkend Harley-Davidson dealer. Nieuwe motoren en occasions worden door ons speciaal H-D opgeleide monteurs klaargemaakt door middel van een uitgebreide afleverbeurt. Altijd verzekerd van uitstekende service én garantie*! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 046-4422111

* Vraag naar de voorwaarden




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Dutch Hills Harley-Davidson
Een stukje historie: KAWASAKI in 1990 - Het nieuwe vlaggeschip wordt te water gelaten. De ZZ-R 1100 heeft een geweldig koppel en ‘RAM Air System’, een extra luchthapper voorop de motor die direct naar het luchtfilter loopt voor een sterker gecomprimeerd mengsel. Het is ook de eerste motorfiets met een snelheidsmeter waarvan de schaalindeling tot aan de 320 km/h aangeeft. Voor de komende zes jaar is de ZZ-R 1100 de onbetwiste snelheidskoning. Uiteraard zijn er ook de lichtere broeders verkrijgbaar genaamd ZZ-R 600 en de ZZ-R 400.
© 2000 - 2024 Motoroccasion